| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
jamajski
|
Wysłany: 20-06-2006, 09:15 Temat postu: Stwardnienie Rozsiane a Alveo |
|
|
Od dwudziestu lat choruję na SM (Sclerosis Multiplex – Stwardnienie Rozsiane). Charakter mojej choroby jest taki, że przez cały ten okres następuje u mnie powolne, choć systematyczne pogorszenie mojego stanu zdrowia. O Alveo słyszałem już dawno, ale nie byłem (i nadal nie jestem) przekonany, co do jego skuteczności.
Po prostu szukam pomocy gdzie tylko mogę. Dzisiaj rano wypiłem pierwszą miarkę preparatu.
Proszę osoby chore na SM a stosujące od dawna Alveo o podzielenie się swoimi obserwacjami i doświadczeniami. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
jamajski
|
Wysłany: 06-07-2008, 10:45 Temat postu: Stwardnienie Rozsiane a Alveo |
|
|
Teraz, po dwóch latach stosowania Alveo mogę już podzielić się swoimi doświadczeniami. Dwa lata temu szukałem tutaj opinii o działaniu Alveo i o tym, czy w ogóle warto ten środek stosować.
Na ten post sprzed dwóch lat nie dostałem żadnej odpowiedzi od kogoś tak chorego jak ja. Zaryzykowałem i zacząłem stosować go na prośbę koleżanki, która słyszała o pozytywnym jego działaniu na chorych na SM. Nie będę rozpisywał się o jego działaniu, ale efekt wtedy efekt jego działania był taki, że po trzeciej butelce wróciłem do zdrowia a po siedmiu miesiącach znalazłem pracę.
Ten dobroczynny efekt po dwóch latach uległ osłabieniu i nie jest już tak spektakularny jak na początku, ale najważniejsze jest to że nadal pracuję.
Z objawów powróciło częściowo zmęczenie i problemy ze sztywnieniem palców. Ciągle mam zawroty głowy, co uniemożliwia mi prowadzenie samochodu. Jednak najważniejsze jest to, że z pomocą Alveo udało mi się wyrwać z renty i powrócić do aktywnego życia.
jamajski@poczta.onet.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jarosław Brzychcy Site Admin
|
Wysłany: 28-07-2008, 12:19 Temat postu: |
|
|
Dziękujemy serdecznie za podzielenie się tymi informacjami, które mam nadzieję będą pomocne dla innych. I gratulujemy pamięci - po 2 latach odpisać na swoje pytanie  _________________ http://www.ziola.netkam.com.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
jamajski
|
Wysłany: 28-07-2008, 14:29 Temat postu: Stwardnienie rozsiane a Alveo |
|
|
Proszę nie dziwić się mojemu zainteresowaniu. Jestem chory na SM i choroba ta wywróciła "do góry nogami" moje życie i zmusiła do zmiany planów życiowych. Śledzę nie tyliko ten wątek ale wszystkie dostępne w internecie inforfmacje związane SM.
Pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|