| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
ulam
|
Wysłany: 18-05-2007, 08:39 Temat postu: strasznie drogo!!! |
|
|
Witam. Czytałam o tym cudownym specyfiku, jednak uważam, że cena jest zbyt wygórowana i stać na niego tylko bogatych. Niestety nie sądzę, aby moja mama, która ma 4oo parę złotych renty mogła pozwolić sobie na kupno alveo, tym bardziej, że pewnie miesięcznie jedna butelka to mało. Ja również nie mogę sobie pozwolić na zakup ziółek, bo trudno to zrobić z pensją 920 zł, gdzie po zapłaceniu rachunków zostaje mi 300 zł! O innych fundamentalnych potrzebach nie wspomnę i o lekach, które muszę przyjmować, bo bez nich nie mogę egzystować.
Mam rzs, na szczęście łagodną formę z szansą na dłuższą regresję, a 34 lata, a moja mama już ma nadmiar chemii, albo wymiotuje, albo boli ją głowa, a kiedy odstawia leki na kilka dni, dolegliwości powracają i tak w kółko (tez ma rzs).
Czy naprawdę musi to tyle kosztować? Myślę, że takich osób, jak my jest w Polsce wiele. _________________ ulam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ulam
|
Wysłany: 21-05-2007, 07:17 Temat postu: |
|
|
Czy ktoś mi odpowie na to pytanie, czy mam mysleć, że po prostu zdzieracie kasę, a te wszystkie cudowne uzdrowienia, to mit, aby wcisnąć ludziom kit i na tym zarobić?
 _________________ ulam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jarosław Brzychcy Site Admin
|
Wysłany: 23-05-2007, 09:46 Temat postu: |
|
|
Takie pytanie należałoby skierować bezpośrednio do firmy Akuna Polska, która to ustala ceny, a nie dystrybutorzy. _________________ http://www.ziolowysklep.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ulam
|
Wysłany: 23-05-2007, 10:31 Temat postu: |
|
|
Wy zawsze umywacie ręce .....
Szczerze mówiąc nie spodziewałam się innej odpowiedzi.
 _________________ ulam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 01-06-2007, 09:48 Temat postu: |
|
|
Nie znam kosztów produkcji jednej butelki Alveo, a dopiero po tym można stwierdzać czy cena danego produktu jest wygórowana. Dodatkowo do ceny każdego produktu sprzedawanego "tradycyjnie" doliczane są takie koszta jak choćby reklama (tv, prasa), w tym wypadku zamiast reklamy występują premie dla dystrybutorów.
Zna Pani produkty które sprzedawane są po kosztach produkcji? _________________ http://www.ziolowysklep.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ulam
|
Wysłany: 01-06-2007, 10:49 Temat postu: |
|
|
Mam wrażenie, że Pana odpowiedź zawoalowana kurtuazyjnym i grzecznym tonem ukrywa nieodpartą chęć wstukania choćby paru niecenzuralnych słów i proszę mi wierzyć, tylko idealiści sprzedają swoje towary po kosztach produkcji, a ja nie potrzebuję wykładu z ekonomii ...... szkoda tylko, że pośrednicy zawsze zgarniają do swoich kieszeni połowę ceny (oby!) a przecież przemysł farmaceutyczny to potęga w dobie, kiedy gatunek ludzki nękany jest przez różne choroby, a to cena, jaką płacimy za cywilizację. _________________ ulam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 05-06-2007, 23:19 Temat postu: |
|
|
Oj tak to rozmawiać nie będziemy, jeśli z góry zakłada Pani że mam ochotę pobluzgać to ja dziękuję i ogólnie tu widzę strasznie pesymistyczne podejście do życia, proszę jeszcze napisać że sklepy są złe bo sprzedają chleb drożej który pewnie kupują za połowę ceny.
Z mojej strony koniec tematu, pozdrawiam. _________________ http://www.ziolowysklep.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|