| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Tomasz Kwolek Gość
|
Wysłany: 06-01-2005, 08:49 Temat postu: Prośba i uznanie ........... od Prezesa Akuny |
|
|
Prosze autora portalu i moderatora by na tym forum pojawil sie w godnym link do oficjalnego forum Akuny.
Prosze by na tym portalu (bardzo mi sie podoba) zostala zamieszczona informacja o tym, ze jest to strona niezaleznego Dystrybutora (Jego Imie i Nazwisko b.mile widziane ... no chyba, ze sie wstydzi lub cos przed nami ukrywa ) ... i prosze o link do oficjalnej strony www.akuna.net
... a co do portalu to naprawde jest w nim sporo dobrych informacji i rowniez oprawa graficzna jest wspaniala........ czesto ludzie pytaja nas o to czy ten wlasnie portal jest naszym oficjalnym portalem bo wyglada bardzo profesjonalnie ........ a w naszym ostatnim pismie Zdrowie i Sukces zostal zamieszczony link i "zrzutka" tego forum bo pani redaktor myslala ............... ze to oficjalne forum Akuny  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jarosław Brzychcy Site Admin
|
Wysłany: 06-01-2005, 10:34 Temat postu: |
|
|
Witam.
Dziękujemy za miłe słowa :)
Odpowiednie zmiany wprowadziłem, mam nadzieję, że satysfakcjonujące.
Zdjęcie w Zdrowie i Sukces widzieliśmy, spory ubaw mieliśmy - dziękujemy pani redaktor :) _________________ http://www.ziola.netkam.com.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tomasz Kwolek Gość
|
Wysłany: 06-01-2005, 19:24 Temat postu: |
|
|
dziekuje i pozdrawiam  |
|
| Powrót do góry |