Alveo firmy Akuna

Oficjalne forum Akuny
Dystrybutor Alveo
forum pijących Alveo: opinie, pytania, wymiana informacji

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Problemy z oddychaniem

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dystrybutor Alveo Strona Główna -> Działanie Alveo
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Jarosław Brzychcy
Site Admin

PostWysłany: 21-10-2004, 14:12    Temat postu: Problemy z oddychaniem Odpowiedz z cytatem

List klienta.
"Miałem problemy ranne z oddychaniem, nie mogłem złapać normalnego oddechu. Gdy zacząłem pić Alveo MINT 1 raz dziennie rano po przebudzeniu po tygodniu były pierwsze zmiany z łatwiejszym oddechem. Po 1 miesiącu zmiany były wyraźne. Skończyły się kłopoty z rannym oddychaniem. Przedtem miałem częste przeziębienia, zaburzenia żołądkowe, zmęczenie.
Na razie zrobiłem przerwę bo ustąpiły wszystkie dolegliwości, ale zamierzam powtarzać picie Alveo profilaktycznie co najmniej trzy miesiące 1 butelkę. Od roku preparat Alveo pije wielu moich znajomych i rodzina. Wszyscy są zadowoleni. Nie było u nikogo skutków ubocznych. Natomiast u wszystkich w różnych przypadkach nastąpiła zmiana na lepsze.

Stefan Wojtecki
Trzcianka"
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dystrybutor Alveo Strona Główna -> Działanie Alveo Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: