Alveo firmy Akuna

Oficjalne forum Akuny
Dystrybutor Alveo
forum pijących Alveo: opinie, pytania, wymiana informacji

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

NERWICA A ALVEO ???

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dystrybutor Alveo Strona Główna -> Działanie Alveo
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
halina
Gość

PostWysłany: 24-05-2006, 11:33    Temat postu: NERWICA A ALVEO ??? Odpowiedz z cytatem

Witam
Od dwóch lat leczę się na nerwicę lękową i uwierzcie mi, mam już jej serdecznie dosyć, a wiadomo, że przy nerwicy występuje wiele objawów somatycznych.Mój stan trochę się poprawił lecz nie do końca jest tak jak bym chciała ( zawroty głowy, częste zmęczenie, napięcia, niepokój itd...mogłabym wymieniać i wymieniać )

Wobec tego mam pytania:
- czy Alveo można stosować przy nerwicy?
- czy biorąc lek psychotropowy ( DOXEPIN teraz tylko 1x0,001 mg dziennie - to praktycznie żadna dawka) można stosować ALVEO?
-czy przed zastosowaniem ALVEO trzeba wcześniej skonsultować to z lekarzem?
- czy konieczne jest zrobienie wyników zanim zacznę stosować ALVEO?

Z góry przepraszam za tyle pytań, ale osoby chorujące na nerwicę są zbyt wrażliwei niestety muszą dowiedzieć się o wszystkim.

Bardzo proszę o odpowiedź ( czy mogę liczyć na pomoc jeżeli będę miała jakieś pytanie bąź też problem?).

GORĄCO POZDRAWIAM Smile
halina
Powrót do góry
Jarosław Brzychcy
Site Admin

PostWysłany: 26-05-2006, 10:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jedyne przeciwskazania przy zażywaniu Alveo to trwająca chemioterapia i okresy po przeszczepach organów, gdyż wtedy wzmacniające działanie nie jest pożądane. Normalnie Alveo przyjmuje się z lekami, a konsultacja z lekarzem w tej sprawie nigdy nie zaszkodzi.
Margośka
Gość

PostWysłany: 29-05-2006, 21:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hej!ja się lecze o 3 lat .I też mam serdecznie dość.Alveo pije od 4 miesięcy i czuję poprawę.pozdrawiam
Powrót do góry
Margośka
Gość

PostWysłany: 29-05-2006, 21:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hej!ja się lecze o 3 lat .I też mam serdecznie dość.Alveo pije od 4 miesięcy i czuję poprawę.pozdrawiam
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dystrybutor Alveo Strona Główna -> Działanie Alveo Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: