| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
halina Gość
|
Wysłany: 24-05-2006, 11:33 Temat postu: NERWICA A ALVEO ??? |
|
|
Witam
Od dwóch lat leczę się na nerwicę lękową i uwierzcie mi, mam już jej serdecznie dosyć, a wiadomo, że przy nerwicy występuje wiele objawów somatycznych.Mój stan trochę się poprawił lecz nie do końca jest tak jak bym chciała ( zawroty głowy, częste zmęczenie, napięcia, niepokój itd...mogłabym wymieniać i wymieniać )
Wobec tego mam pytania:
- czy Alveo można stosować przy nerwicy?
- czy biorąc lek psychotropowy ( DOXEPIN teraz tylko 1x0,001 mg dziennie - to praktycznie żadna dawka) można stosować ALVEO?
-czy przed zastosowaniem ALVEO trzeba wcześniej skonsultować to z lekarzem?
- czy konieczne jest zrobienie wyników zanim zacznę stosować ALVEO?
Z góry przepraszam za tyle pytań, ale osoby chorujące na nerwicę są zbyt wrażliwei niestety muszą dowiedzieć się o wszystkim.
Bardzo proszę o odpowiedź ( czy mogę liczyć na pomoc jeżeli będę miała jakieś pytanie bąź też problem?).
GORĄCO POZDRAWIAM
halina |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jarosław Brzychcy Site Admin
|
Wysłany: 26-05-2006, 10:47 Temat postu: |
|
|
Jedyne przeciwskazania przy zażywaniu Alveo to trwająca chemioterapia i okresy po przeszczepach organów, gdyż wtedy wzmacniające działanie nie jest pożądane. Normalnie Alveo przyjmuje się z lekami, a konsultacja z lekarzem w tej sprawie nigdy nie zaszkodzi. _________________ http://www.ziola.netkam.com.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Margośka Gość
|
Wysłany: 29-05-2006, 21:03 Temat postu: |
|
|
| hej!ja się lecze o 3 lat .I też mam serdecznie dość.Alveo pije od 4 miesięcy i czuję poprawę.pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Margośka Gość
|
Wysłany: 29-05-2006, 21:04 Temat postu: |
|
|
| hej!ja się lecze o 3 lat .I też mam serdecznie dość.Alveo pije od 4 miesięcy i czuję poprawę.pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|