Alveo firmy Akuna

Oficjalne forum Akuny
Dystrybutor Alveo
forum pijących Alveo: opinie, pytania, wymiana informacji

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

bezsennosc

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dystrybutor Alveo Strona Główna -> Działanie Alveo
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
malajka

PostWysłany: 27-06-2007, 17:35    Temat postu: bezsennosc Odpowiedz z cytatem

Witam, moim problemem jest bezsennosc od kilku dobrych miesiecy doslownie noc w noc. Zaczelam pic alveo od poltora tygodnia i wiem ze to bardzo krotko ale , od pierwszego dnia kiedy zaczelam pic (podwoja dawke) wogole nie moge zasnac !, nie mialam z tym problemow wczesniej , moim problem bylo wybudzanie sie bardzo czeste.
W pierwszym tygodniu picia jak powyzej nie moglam zasnac gdy wkoncu zasnelam moj sen o dziwo byl glebszy juz sie nie budzilam i myslalam ze to juz pewnie z gorki , niestety od czterech nocy nie moge wcale zasnac ani spac juz do rana . Czy moze mi ktos poradzic co ja mam robic , moze zmniejszyc lub zwiekszyc dawke?. Zaczelam 30 lat i bardzo boje sie ze pozostaly mi tylko tabletki nasenne do konca zycia .
Czy akupunktura moze miec jakis ujemny wplyw przy piciu alveo? , aczolkwiek i ona nie daje zadych rezultatow.
I jeszcze jedno, gdy przeczytalam ze po alveo wszyscy spia jak''zabici'' juz po kilku dniach picia, a ja nie odczuwam zadnych zmian a nawet jest teraz gorzej poprostu mnie to dobilo, jak tak dalej pojdzie ja sie chyba wykoncze bo ile mozna wytrzymac bez spania .
Prosze o jakies wskazowki , moze ktos mial podobny problem?
Pozdrawiam
Agnieszka
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dystrybutor Alveo Strona Główna -> Działanie Alveo Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: