Piotr Marusiński
|
Wysłany: 22-03-2008, 09:56 Temat postu: Alveo pomaga w bólach, obrzękach i stanach zapalnych stawów |
|
|
Alveo wspaniale działa na bóle obrzęki i stany zapalne stawów. Jeszcze nie tak dawno poruszałem się z trudem, abóle i obrzęki stawów kolanowych uniemożliwiały mi normalne funkcjonowanie. Byłem na konsultacjach u wielu wybitnych specjalistów w tej dziedzinie i przeszedłem szereg badań.
Zapadła decyzja o operacji kolana i dostałem skierowanie do szpitala ortopedycznego w Łodzi. Wykonałem wszystkie potrzebne badania i przeszedłem szczepienia przeciwko żółtaczce. W tym samym czasie znajomy polecił mi alveo. Zacząłem systematycznie pić codziennie na czczo przed jedzeniem. Już po pierwszym miesiącu zauważyłem, że znikają obrzęki, a wraz z nimi ból kolan Po trzech miesiącach prof. ortopedii stwierdził, że operacja nie jest konieczna, a wręcz nie wskazana, bo moje kolana funkcjonują prawidłowo
Bóle i obrzęki minęły bezpowrotnie. Uniknąłem operacji i czuję się na tyle dobrze, że zacząłem jeździć z córką na łyżwach i myślę, że w przyszłym roku wrócę do jazdy na nartach. Przetańczyłem bez problemu całą sylwestrową noc, a po bólu i obrzękach ani śladu. Ma to dla mnie ogromne znaczenie, gdyż jestem nauczycielem wychowania fizycznego i mam do czynienia z ruchem codziennie.
Alveo piję systematycznie już ponad pół roku. Czuję się wspaniale i wiem, że to dzięki alveo  _________________ Piotr Marusiński |
|